Alles voor de aanbesteding van schilderwerk en bouw in het vastgoedonderhoud, renovatie en nieuwbouw. Daarbij moet u rekening houden met het digitaal en/of op locatie inmeten NEN3699 tot aan het afprijzen en opstellen van de offerte.

Calvisie staat voor calculeren met een visie. Alles wat wij doen is gericht op haalbaarheid en het voorkomen van kapitaalvernietiging om zodoende het beste uit een opdracht te halen voor alle betrokken partijen. Wij denken mee en verzorgen voor onze opdrachtgevers desgewenst 100% en/of steeksproefsgewijs houtrotinventarisaties, conditiemetingen, inspecties e.d.  

Digitaal Calculeren

De nieuwste innovatie binnen Calvisie is het volledig digitaal werken met bouwtekeningen en bestek. Al onze werkplekken zijn voorzien van dit geavanceerde systeem en op deze manier werken wij keer op keer vele malen sneller, efficiënter en duurzamer. Deze werkwijze levert een aanzienlijke besparing op voor onze relaties op korte en lange termijn.  

Voordelen korte termijn:

• 100% besparing op plot- kopieer- en portokosten.
• Toename van productiviteit, tot wel 300% sneller, t.o.v. handmatig calculeren.
• Nota’s en aanvullende tekeningen eenvoudig te filteren met 1 druk op de knop. 
• Metingen zijn transparant en digitaal controleerbaar met opdrachtgever.

Voordelen lange termijn:

• Faalkosten tijdens uitvoering dalen aanzienlijk.
• Metingen digitaal vastgelegd, geen discussie bij overdracht naar werkvoorbereider.

Aanlevering

Onze calculaties kunnen naar wens worden aangeleverd in Gilde Handsoft, Topcalc Bartels, Softstar, Ibis Trad, XLS (Excel) en/of PDF.

Collectief rekenen

Calvisie werkt altijd met volledige discretie en mocht u het wenselijk vinden om de calculatie te delen onder meerdere deelnemers, dan is dat ook mogelijk binnen het actieve netwerk van Calvisie. Wekelijks worden onze onder handen en naar geïnformeerde projecten verspreid per mail en social media. Uiteraard discreet en met toestemming van u als opdrachtgever! Deelnemen in een Cluster Calculatie betekend, tot 75%, besparen op de calculatiekosten! De werking is simpel: De calculatiekosten zal worden gedeeld door het aantal deelnemers. 

Ook uw aanvragen vrijblijvend melden en/of de wekelijkse update per mail ontvangen? Geef het aan ons door via 071-7505 112 of info[at]calvisie.nl.

Kijk hier voor onze actuele lijst van projecten.

Calvisie is voortdurend bezig met ontwikkeling en het zoeken naar mogelijkheden. Één van de nieuwste innovaties is het volledig digitaal calculeren en inventariseren.
Deelnemen in collectief rekenen betekent, tot 75%, besparen op de calculatiekosten! De werking is simpel: De calculatiekosten zal worden gedeeld door het aantal deelnemers.
Calvisie werkt altijd met volledige discretie en mocht u het wenselijk vinden om de calculatie te delen onder meerdere deelnemers, dan is dat ook mogelijk binnen het actieve netwerk van Calvisie.

Onze software

gilde-software

bartels

softstar