Wekelijkse update van projecten die in behandeling zijn en/of gemeld zijn om te delen. Deelnemen betekent tot 75% besparen op de calculatiekosten! De calculatiekosten worden gedeeld door het aantal deelnemers. Kijk hier of u mee kan doen of meld hier uw aanvragen.

De projecten die wij voor één partij uitrekenen worden uit discretie niet vermeld op onze website.

Actuele lijst met projecten van Calvisie:

- Onder handen
- Naar geïnformeerd

Cluster Calculaties

Calvisie werkt altijd met volledige discretie en mocht u het wenselijk vinden om de calculatie te delen onder meerdere deelnemers, dan is dat ook mogelijk binnen het actieve netwerk van Calvisie. Wekelijks worden onze onder handen en naar geïnformeerde projecten verspreid per mail en social media. Uiteraard discreet en met toestemming van u als opdrachtgever!

Deelnemen in een Cluster Calculatie betekent, tot 75%, besparen op de calculatiekosten! De werking is simpel: De calculatiekosten zal worden gedeeld door het aantal deelnemers.

Ook uw aanvragen vrijblijvend melden en/of de wekelijkse update per mail ontvangen? Geef het aan ons door via 071-7505 112 of info[at]calvisie.nl.

Aanlevering

Onze calculaties kunnen naar wens worden aangeleverd in Gilde Handsoft, Topcalc Bartels, Softstar, Ibis Trad, XLS (Excel) en / of PDF.

gilde-software

bartels

softstar